CREARE SITE

Creare site – creare site de prezentare, creare site firma, creare site ieftin, creare site profesional, agentie ofera servicii de creare site-uri la un raport calitate pret imbatabil, convinge-te chiar acum !

CREARE SITE

Creare site – oferim servicii profesionale de creare site pentru prezentarea afacerii tale. Creare site la un raport calitate – pret imbatabil, cu incarcare rapida pe orice dispozitiv, cu un scor pagespeed incredibil de bun. Alege oferta noastra de “creare site” pentru a obtine un website modern si sigur, realizat de o echipa cu experienta in domeniul web design.

VITEZA MOBIL

home crearesitebucuresti.ro 1

VITEZA DESKTOP

home crearesitebucuresti.ro

CREARE SITE

Pachet complet de servicii

GAZDUIRE SITE

Servicii profesionale de gazduire site, servere ultraperformante cu conexiune de 10gbps, securitate avansata, backup zilnic, antispam, antivirus.

OPTIMIZARE SITE

Servicii profesionale de optimizare site, obtine un site web performant conform ultimelor recomandari Google.

MENTENANTA SITE

Servicii profesionale de mentenanta site, monitorizare site, actualizare site, modificari la cerere, viteza si securitate.

PWA

Creare aplicatie web progresiva, site-urile moderne realizate de noi vin la pachet cu aplicatii web ce pot fi instalate la accesare sau din Google Play !

AMP

AMP – pagini accelerate pentru mobil pentru fiecare site realizat, afiseaza site-ul chiar si pentru utilizatorii cu telefoane vechi si conexiuni slabe.

RICH SNIPPETS

Toate site-urile realizate de noi beneficiaza de rich snippets, adaugam mai multe elemenete rezultatelor de cautare Google pentru site-ul tau web.

CREARE SITE

Contacteaza-ne chiar acum !

WhatsApp

Contacteaza-ne prin mesaj gratuit pe care il poti trimite chiar acum via WhatsApp, lasa-ne mesajul ta si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Telefon

Contacteaza-ne in intervalul luni-vineri, intre orele 10-18 printr-un apel telefonic pentru a beneficia de oferta personalizata.

E-mail

Contacteaza-ne chiar acum completand formularul de la pagina de contact, trimite-ne cererea si iti vom raspunde imediat.

Întrebări și Răspunsuri despre Creare Site

Cat costa un site web de prezentare firma ?

Probabil cea mai frecventa intrebare primita de la clienti este aceasta: "cat costa un site de prezentare ?" - raspunsul nostru fiind intotdeauna cel asteptat sau preconizat: un site web profesional, cu incarcare rapida pe orice dispozitiv, cu aplicatie mobila atasata, cu AMP si Rich Snippets ar putea costa cca 2500 lei. Daca clientul doreste pachet complet de servicii pretul porneste de la 3000 lei si include gazduire web, nume domeniu si certificat SSL.

In cat timp se realizeaza site-ul web comandat ?

De obicei dureaza 2-3 zile, de la data comenzii ferme. Unele proiecte mai complexe care se ridica la costuri totale de cateva zeci de mii de lei, se realizeaza in termenul specificat in contract, de obicei 14-28 zile.

Care este procedura, cum comand un site ?

Dupa ce ne contacteaza clientul prima data, noi facem un plan de executie al proiectului si il trimitem spre aprobare clientului, impreuna cu factura proforma si contractul. Data comenzii ferme inseamna, data la care primim confimarea de la client ca aproba proiectul, a semnat contractul si a achitat proforma de servicii web design.
Este o procedura simplificata, online, deci - puteti comanda un site web de oriunde, printr-un simplu apel telefonic, mesaj whatsapp sau prin completarea formularului de la pagina de contact.

Oferiti si mentenanta pentru site ?

La cerere oferim contra-cost servicii de mentenanta site cu abonament lunar, pretul abonamentului este dat de numarul de solicitari venite din partea clientului, sunt clienti care vor doar sa avem "grija" de site, dar sunt clienti care au in fiecare zi ceva de adaugat pe site, iar in acest caz pretul abonamentul creste in raport cu numarul solicitarilor si timpul petrecut in folosul clientului. Pretul abonamentelor porneste de la 500 lei/lunar si poate ajunge la 5000-10 000 lei/lunar in cazul corporatiilor si al site-urilor cu trafic intens, care necesita activitate de mentenanta la fel de intensa.

De ce sa aleg oferta voastra din mii de oferte online de creare site ?

Puteti alege orice oferta doriti, de oriunde doriti, insa va garantam ca nu veti gasi nicaieri un raport calitate pret la fel de bun. De exemplu un site modern cu toate optiunile incluse, pachet complet de servicii cu gazduire web, nume domeniu si certificat ssl costa 3000 lei, in comparatie cu concurenta unde pretul pentru un site simplu - fara nicio facilitate costa 2000-2500 lei. Sa nu mai vorbim de bombardierii de pe site-urile de anunturi care pretind ca ofera servicii web design la 500 sau 1000 lei, nu comentam mai mult, dar o firma serioasa care vrea sa inceapa cu dreptul incursiunea in mediul online ar alege intotdeauna o agentie web design al carei site web se incarca repede, e modern si care are datele de contact afisate la vedere, inclusiv sau in special datele firmei.

Mai apoi, nu mai e vorba doar de pret, site-urile facute de amatori, din start se limiteaze la un anumit nivel, de multe ori nu pot fi imbunatatite usor cu tehnologiile momentului, cum ar fi: AMP, rich snippets, PWA, ... in cele mai multe cazuri e mai simplu sa faci altul decat sa modifici un site facut la "norma". Noi si orice agentie web design serioasa, nu facem site-uri web pe banda rulanta, fiecare site este realizat atent de o echipa de profesionisti: programatori, web designeri si specialisti in marketing digital, iar pretul nu poate fi niciodata mai mic de 2500 lei, e de inteles - calitatea costa.

Pretul oferit de noi nu este deloc mare, imens, de speriat - sunt agentii care fac site-uri web de la 10 000 lei in sus, sunt agentii care lucreaza doar pe proiecte de la 50 000 lei in sus, sunt si agentii care lucreaza mai ieftin pentru ca isi permit, dar niciodata la 500 lei pentru un site profi, sa fim seriosi.

Daca sunt si alte intrebari, va asteptam pe whatsapp, suntem online 24/7, va asteptam !