CREARE SITE DE VANZARI

Creare site de vanzari – creare magazin online, creare site firma de vanzari, creare magazin ieftin, creare magazin profesional, agentie ofera servicii de creare site-uri de vanzari la un raport calitate pret imbatabil, convinge-te chiar acum !

CREARE SITE DE VANZARI

Creare site de vanzari – oferim servicii profesionale de creare site pentru vanzari. Creare site de vanzari la un raport calitate – pret imbatabil, cu incarcare rapida pe orice dispozitiv, cu un scor pagespeed incredibil de bun. Alege oferta noastra de “creare site de vanzari” pentru a obtine un website modern si sigur, realizat de o echipa cu experienta in domeniul ecommerce web design.

MODUL DE FACTURARE

Realizam site-uri web de vanzari adaptate oricarei afaceri, toate site-urile de vanzari realizate de noi vin integrate cu solutii de facturare SmartBill. La cerere putem integra orice sistem de facturare.

MODUL DE LIVRARE

Realizam site-uri web de vanzari adaptate oricarei afaceri, toate site-urile de vanzari realizate de noi vin integrate cu solutii de livrare Fancourier. La cerere putem integra orice sistem de livrare.

MODUL DE PLATA CU CARD

Realizam site-uri web de vanzari adaptate oricarei afaceri, toate site-urile de vanzari realizate de noi vin integrate cu solutii de plata EuPlatesc. La cerere putem integra orice sistem de plata cu cardul.

CREARE SITE DE VANZARI

Pachet complet de servicii e-commerce

GAZDUIRE SITE

Servicii profesionale de gazduire site de vanzari, servere ultraperformante cu conexiune de 10gbps, securitate avansata, backup zilnic, antispam, antivirus.

OPTIMIZARE SITE

Servicii profesionale de optimizare site de vanzari, obtine un magazin performant conform ultimelor recomandari Google.

MENTENANTA SITE

Servicii profesionale de mentenanta site de vanzari, monitorizare 24/7, actualizare, modificari la cerere, import produse.

PWA

Creare aplicatie web progresiva, site-urile moderne de vanzari realizate de noi vin la pachet cu aplicatii web ce pot fi instalate la accesare sau din Google Play !

AMP

AMP – pagini accelerate pentru mobil pentru fiecare site de vanzari realizat de noi, afiseaza-ti produsele chiar si pentru utilizatorii cu telefoane vechi si conexiuni slabe.

RICH SNIPPETS

Toate site-urile de vanzari realizate de noi beneficiaza de product rich snippets, adaugam mai multe elemenete gen pret, stoc, review – rezultatelor de cautare Google.

CREARE SITE DE VANZARI

Contacteaza-ne chiar acum !

WhatsApp

Contacteaza-ne prin mesaj gratuit pe care il poti trimite chiar acum via WhatsApp, lasa-ne mesajul ta si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Telefon

Contacteaza-ne in intervalul luni-vineri, intre orele 10-18 printr-un apel telefonic pentru a beneficia de oferta personalizata.

E-mail

Contacteaza-ne chiar acum completand formularul de la pagina de contact, trimite-ne cererea si iti vom raspunde imediat.

Întrebări și Răspunsuri despre Creare Site de Vanzari

Cat costa un site web de vanzari ?

Un site web profesional de vanzari sau un magazin online, cu incarcare rapida pe orice dispozitiv, cu aplicatie mobila atasata, cu AMP si Rich Snippets ar putea costa cca 3000-5000 lei. Daca clientul doreste pachet complet de servicii pretul porneste de la 5000 lei si include gazduire web, nume domeniu si certificat SSL, import produse de la furnizori, feed de produse pentru marketplace-uri si o multime de alte optiuni si beneficii personalizate.

In cat timp se realizeaza site-ul web de vanzari comandat la agentia voastra ?

De obicei dureaza 7 zile, de la data comenzii ferme. Unele proiecte mai complexe care se ridica la costuri totale de cateva zeci de mii de lei, se realizeaza in termenul specificat in contract, de obicei 14-28 zile.

Care este procedura, cum comand un site de vanzari ?

Dupa ce ne contacteaza clientul prima data, noi facem un plan de executie al proiectului si il trimitem spre aprobare clientului, impreuna cu factura proforma si contractul. Data comenzii ferme inseamna, data la care primim confimarea de la client ca aproba proiectul, a semnat contractul si a achitat proforma de servicii web design.
Este o procedura simplificata, online, deci - puteti comanda un site web de vanzari de oriunde, printr-un simplu apel telefonic, mesaj whatsapp sau prin completarea formularului de la pagina de contact.

Oferiti si mentenanta pentru site-ul de vanzari ?

La cerere oferim contra-cost servicii de mentenanta site de vanzari sau magazin online, cu abonament lunar, pretul abonamentului este dat de numarul de solicitari venite din partea clientului, sunt clienti care vor doar sa avem "grija" de site-ul lor de vanzari, dar sunt clienti care au in fiecare zi produse de adaugat, preturi de modificat, iar in acest caz pretul abonamentul creste in raport cu numarul solicitarilor si timpul petrecut in folosul clientului. Pretul abonamentelor porneste de la 500 lei/lunar pentru mentenanta unui site de vanzari si poate ajunge la 5000-10 000 lei/lunar in cazul site-urilor de vanzari cu zeci de mii de produse si cu trafic intens, care necesita activitate de mentenanta la fel de intensa.

De ce sa aleg oferta voastra din mii de oferte online de creare site de vanzari ?

Puteti alege orice oferta doriti, de oriunde doriti, insa va garantam ca nu veti gasi nicaieri un raport calitate pret la fel de bun. De exemplu un site modern de vanzari cu toate optiunile de plata - livrare si facturare incluse, luat ca pachet complet de servicii cu gazduire web, nume domeniu si certificat ssl costa aproximativ 5000 lei, in comparatie cu concurenta unde pretul pentru un site de vanzari simplu - fara nicio facilitate costa 2500-3000 lei.

Sa nu mai vorbim de bombardierii de pe site-urile de anunturi care pretind ca ofera servicii de e-commerce web design la 500 sau 1000 lei, nu comentam mai mult, dar o firma serioasa care vrea sa inceapa cu dreptul incursiunea in mediul online ar alege intotdeauna o agentie web design al carei site web se incarca repede, e modern si care are datele de contact afisate la vedere, inclusiv sau in special datele firmei.

Mai apoi, nu e vorba doar de pret, site-urile de vanzari facute de amatori, din start se limiteaze la un anumit nivel, de multe ori nu pot fi imbunatatite usor cu tehnologiile momentului, cum ar fi: AMP, rich snippets, PWA, ... in cele mai multe cazuri e mai simplu sa faci altul decat sa modifici un site de vanzari facut la "norma". Noi si orice alta agentie ecommerce web design serioasa, nu facem site-uri web de vanzari pe banda rulanta, fiecare site de vanzari este realizat atent de o echipa de profesionisti: programatori, web designeri si specialisti in marketing digital, iar pretul nu poate fi niciodata mai mic de 3000 lei, e de inteles - calitatea costa.

Pretul oferit de noi nu este deloc mare, imens, de speriat - sunt agentii care fac site-uri web de vanzari de la 10 000 lei in sus, sunt agentii care lucreaza doar pe proiecte de la 50 000 lei in sus, sunt si agentii care lucreaza mai ieftin pentru ca isi permit, dar niciodata la 500 lei pentru un site de vanzari profi, sa fim seriosi.

Daca sunt si alte intrebari, va asteptam pe whatsapp, suntem online 24/7, va asteptam !