creare magazin online mobila

Creare Magazin Online Mobila Ieftin

Creare magazin online mobila ieftin pentru firme mici, mestesugari, antreprenori cu buget mic.

Fără externalizare

Credem că cheia finalizării unui proiect de succes este comunicarea, transparența și lipsa intermediarilor. De aceea, noi proiectăm toate magazinele noastre online mobila, astfel încât să puteți fi siguri că proiectul dvs. va funcționa fără probleme.

Livrare rapida

Prin experiență, am adoptat o abordare simplificată pentru a culege informații, proiecta și construi magazinul dvs. online mobila. Primiți un design de machetă în 48 de ore, cu magazinul online mobila gata de lansare în doar 7 zile lucrătoare.

Manager de proiect dedicat

Înțelegem frustrarea relației cu mai mulți membri ai echipei atunci când lucrăm la un proiect. Vi se va aloca un manager de proiect dedicat care va lucra direct pe magazinul dvs. online mobila, ceea ce înseamnă că nu există explicații repetate și o comunicare rapidă și eficientă.

Fără costuri ascunse

Nu dorim să plătim mai mult decât ne așteptam – de aceea nu există costuri ascunse. Prețul pe care îl vedeți pe factură este prețul pe care îl plătiți. Mai mult decât atât, consilierii noștri de vânzări nu sunt pe comision, deci nu există vânzări dificile sau presiuni pentru a merge mai departe.

Proprietate completă a magazinului online mobila

Așa este, plătești pentru asta, magazinul online mobila este al tău. Nu există o „taxă de licență” sau un contract de leasing anual de plătit, spre deosebire de multe soluții integrate și puteți lua fișierele cu dvs., dacă doriți. Vrei să folosești propriul hosting? Nicio problemă – vom configura gratuit.

Suport WhatsApp 24/7

Echipa noastră de asistență este aici pentru a vă ajuta. Aveți probleme la conectarea la magazinul dvs. online mobila? Aveți nevoie de asistență pentru actualizarea adresei de e-mail? Nici o problemă. Asistența noastră prin whatsapp și e-mail este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, inclusiv sărbătorile.

Pret creare magazin online mobila ieftin

Pretul se refera la tot pachetul de servicii:

  • crearea magazinului dvs online mobila
  • numele de domeniu mobila .ro sau .com
  • pachetul de gazduire web ecommerce mobila
  • adrese de e-mail
  • certificatul SSL
  • configurare modul de livrare
  • configurare modul de plata online
  • configurare modul de facturare online
  • indexare in Google

Pret total: 2500 lei

Se ofera factura si contract, lucram doar cu firme mobila si cu persoane fizice autorizate.

comanda acum

Ai intrebari ? Vrei sa lasi o parere sau un review ?

Trimite-le folosind formularul de mai jos !